Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sista som dör är hoppet


Gråtande hjärtan

Bort, skingrande oro
från gråtande hjärtan
Två dina händer
inför världens förfall

Vårda ditt frö
som planterats i sorgen
Vattna med hopp
om lycksalighet

Kupade händer
som skyddar och värmer
Ögon som tittar
och lyssnande sinnen

Värm dig av plantan
när istiden kyler,
när vintern är evig
och längtan förgjord

För dagen den gryr
när natten har sinat
och frälsningen kommer
när hoppet har dött




Fri vers av Mats VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-04-28 09:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vad vore vi utan hopp? Det är nog den största känslan/egenskapen vi besitter. Och tur är väl det...*L*
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP