Skriv gärna en kommentar om vad ni tyckte om dikten!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min  kompis Emelie  ville att jag skulle skriva en dikt om henne och här är den! Skriv gärna en kommentar om vad ni tyckte om dikten!


Min vän Emelie

Dagen jag mötte dig,

den kommer jag ej att glömma.

Du är som en syster

och är aldrig dyster.

Du är så rolig

och när du på mig ser

börjar jag att le.

Vi är rätt lika

men ändå väldigt olika.

Du är av en cool sort

och vi spelar samma sport.

Genom livets alla dagar

jag här för dig finns.

Emelie, du bad om en dikt

och här du en fick.

Hoppas att den duger

och att du inte tycker

att den illa är,

Min kära rara Emelie!




Fri vers av Annelie E.B
Läst 477 gånger
Publicerad 2007-04-28 13:49



Bookmark and Share


  Bissen
Jag tycker det är gulligt av dig att skriva till din vän.
Men jag har ett tips. Skriv aldrig poesi på begäran av dig eller någon annan. Det kian så lätt bli krystat.
Kram ullis
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B