Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2




Ibland är jag ganska lik ett träd

 


Emellanåt en skärpa,
stålvass som söker
sanningen

genomborrar andetagen,
bröstet och pålar sig
rakt igenom ryggmärgen

till jorden, genom magnetismen
mot dess centrum

står så fast förankrad
i en tankemylla,

förbunden med jorden

2003

 

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-04-28 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth