Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4


Yttersta udden

 

På yttersta udden
där trädet böjer sig
mot strandkanten
står hon.

Egentligen vill hon
inte ta ett enda steg till
om inte inspirerat

När mobilen ringer,
rycker hon till
och vänder tillbaka

dec.2003

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 625 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-29 08:00



Bookmark and Share


  Anders P VIP
yttersta udden mot döden? en tankeväckare
2007-04-29

  Eline.P
Så bra du fångar vår tids gissel! Verkligheten tränger in och jagar oss överallt i alla skrymslen?Teknikfredande frizoner efterkyses!
2007-04-29

    Bodil Sandberg
Det är bara såååå bra fångat det här...
2007-04-29

  Per Rydberg
Ja, du fångar känslan i ögonblicket så bra. Och att ryckas tillbaka när verkligheten kastar sig över känslan!
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth