Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i samband med ett oväntat möte på en oväntad plats




Två svävande himlakroppar



Din röst kom mig så nära
varje ton genljöd i mitt inre
så innerligt och klangfullt
att jag för en stund
blev vimmelkantig och yr

Min egen djupa längtan
tycktes nu tala genom dig
och rymden mellan oss
smälte

Två svävande himlakroppar
i en tunnelbanevagn

2003




Fri vers av Rachel Roth
Läst 654 gånger
Publicerad 2007-04-30 11:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Minnen kommer till mig...mötet jag aldrig glömmer..precis...preciiiiiiiiiis så var det det kändes..tack för att du satte ord på det!!!
2007-04-30

  Anders P VIP
rymdens outgrundliga oändlighet ställd mot den vardagliga tunnelbanebilden. ett fint sätt att beskriva ett oväntat kärt möte
2007-04-30

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Väldigt intressant och givande
att läsa dina gamla dikter
som jag missat
och se hur ditt skrivande utvecklats
och vad som består
2007-04-30

  Per Rydberg
Du sätter ord kring starka känslor som vi ofta döljer och låter förbli i vårt inre. Du omformar känslorna till ord på ett sätt som berör på djupet! De två sista raderna är guld!!
2007-04-30

    Fantasioffer
bra, riktigt bra. Jag känner igen mig allt för väl. Förutom det sista då. Bra förklarat, man fastnar
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth