Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9




Hur bli oskuldsfull igen?

 

Möta utan rädsla
Öppen och vacker

Söker det enklaste
där jag kan få ro

Saknaden är nu mjuk
en ömhetens känsla
som en äng tidig vår

Önskar  bli av med det
som hindrar
älvor att dansa

 

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 680 gånger
Publicerad 2007-04-30 13:35



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Svårt att riva sköra murar utan att få splitter i händerna...
fin dikt! (som vanligt)
2007-04-30

    Bim
Ännu en fin text denna dag,-lyrisk och lite trolsk.Hälsn.Bim
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth