Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10


Genom min mors ögon

 

Det min mors ögon skådat
är inmurat mellan varje cell
i  kroppen som blivit  jag

skulle vilja hitta ord som kan
bryta upp cell efter cell
tanke efter tanke

ge känslan frihet
före det är för sent

 

2003

 

 

 

 

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 570 gånger
Publicerad 2007-04-30 21:15



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Det finns en tid för detta också... att riva ner...
Starka ord, en svår prägling, att bära generationernas sorger.
2007-05-01

    Bodil Sandberg
Moderns ögon...hennes vilja hennes längtan hennes armod...hur detta format barnets tid...ja du skriver så jag får gåshud!!!!
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth