Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12


Bakom bröstbenet en fågel

 


Den här morgonen blev det så tydligt
varför fågeln symboliserar själen

Förnam bakom bröstbenet
en duva vit vars vingars slag
mitt hjärta var




Fri vers av Rachel Roth
Läst 622 gånger
Publicerad 2007-05-02 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth