Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En inblick i mitt liv som mänskligt sett snart är slut.


Min väg har varit kantad av törnen


Min väg har varit kantad av törnen
och jag står nu vid vägens slut
och undrar just var rosorna finns.
- Kanske var de inte till för alla
bara för den som gudarna har kär. –
För mig har det gällt att plocka smulorna
från den rike mannens bord
och vara tillfredsställd med det.

Hela livet har jag hoppats
att solen skulle skina på mig
Att jag skulle få vandra på gröna ängar
med Någons hand i min.
Men oftast har det varit hugg och slag
besvikelse på besvikelse
Inte ens barnen älskar mig
hos vem skall jag söka min tröst?

Bittra tårar sköljer över mig
Var finns lyckan på denna jord
och varför tror jag att den finns?
Vilken ängel har viskat i mitt hjärta
att kärlek och godhet finns
Jag söker ju ständigt efter något
som kanske inte ens finns.
Varför???

Finns det något ensammare
än ett ensamt människohjärta?




Fri vers av annaregina
Läst 700 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-29 16:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag tror som Gudrun Maria Reponen här och ber för Dig.
2008-03-07

  aol
ala är ensamma i sig själva
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

annaregina
annaregina