Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanniner


skyndsamt
flyger minnet
tillbaks till redet
där inget växer
mer än skal

att ruva
tidens vingslag
i fågelperspektiv
bleknade färger
i dis

landa
på krusning
över sjunkna skepp
i grumligt vatten
lagrade




Fri vers av Maud Li
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-05-01 15:49



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
lysande inledning, tack för de bilder raderna gav
2007-05-22

  aftermath
vackert så det förslår
lite vatten
lite vin
2007-05-01

  Vind
Att ruva på en druva... Intressant växelverkan mellan rubrik och text. Lite extra dimension...som.
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li