Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaa, det blev visst en dikt här


mördad av samhället?

huden slutar glöda
ögonen slocknar
förbud och lagar
hindrar oss
binder oss
tvingar oss

att anta nya skepnader
vålnader, spöken
se utan att synas
höra utan att höras

ingen får se något
ingen får märka
\"passa samhället\"
inte sticka ut

sen undrar ni
varför ingen ser oss
bryr sig om oss
märker oss
när ni så noga
hindrat oss
bundit oss
dödat oss




Fri vers av Abandoned
Läst 616 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-02 17:19



Bookmark and Share


    crapcat
Jättebra skrivet, verkligen! Sista stycket är speciellt jättebra, applåd!
2007-09-25

  millie
fan va bra skrivet =)
2007-06-12

  Neal
Yeah, en bra dikt dessutom :)
2007-05-02

  Charmina
Oj... Riktigt bra o stark!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned