Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tveksam


Det röda vinet
rinner som havsvatten
genom min strupe
Saknar sältan
men färgen är krigsoffrens
Dämpar mig
får mig att fungera
eller
tvärt om
Kväljer mig
På vems bekostnad
njuter jag
av livet




Fri vers av Marita Persson
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-05-01 20:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det kan man fråga sig...orättvisorna äro mångfaldiga på denna Jord!!!!Dina ord griper onekligen tagi mig!!!
2007-05-10

  am
Vacker.
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson