Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kär på tåget

Tåget rullar in på stationen
Går på och upptäcker dig som står där och ler
Glad som få och det känns som du är den som lysser upp hela tåget
Min tåg resa har blivit räddad från den tråkiga tystnaden
Jag vill gå fram till dig och fråga om du alltid är så där glad
Att bli kär på ett tåg är det inte man blir varje dag




Fri vers av teaterapa
Läst 547 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-02 17:21



Bookmark and Share


  Agnes
Räddad från den tråkiga tystnaden är inte heller så dumt...!
Skönt glad man blir av din fina text.
2009-03-06

    Issand.
fin text!
så underbart att bara bli kär i någon sådär på ett tåg... gillar den.
2009-02-04

  RiJoKu
Om vi bortser från de tråkiga slarv-stavfelen (som även jag begår) så är denna jättebra. Härlig känsla som håller i sig hela vägen. Slutet är jättebra.
2008-04-28

  Albert
ååå, den här är så fin!
det där är så roligt, att bli kär på tåget
det har jag blivit, haha

tack! den här ska jag spara!
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa