Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#

 

jag har så dåligt minne

ibland glömmer jag det

också




Fri vers av aftermath
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-05-02 21:59



Bookmark and Share


  minette
haha
2007-05-03

  Azerola
nej klart det inte är kul men ibland kan man känna så som tom på nåt sätt. var inte orolig. jag är sån jag också av och till. Kram!
2007-05-02

  devilsangel
Inte kul, snart glömmer man väl var man har skallen??
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp