Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej. Nu ska jag nog gå och lägga mig...


raka tänder

Vill du se min dina-tänder-blir-raka-maskin?
Visst är den färgglad?
Om jag inte vill att den ska vara vit?
Nej. Det gör inget om den blir fulare.
Ont? Mycket. Ofta. Lite. Ibland.
Varför jag har den? VARFÖR JAG HAR DEN!?
Tänderna blir raka.
Nej, det är inte fint, det har jag redan sagt. Fattar du trögt!
Nej, jag kan inte ta ut den. Två år kvar.
Mm.. jag har haft den några månader.
Klart du inte vill ha en! ... fast du kan få min om du vill...
Nej, ingen vill pussa nån med skrot i munnen.
Äsch, jag klarar mig. Ingen ville det förut heller.




Fri vers av misa
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-03 18:08



Bookmark and Share


    Nattviol
gillade den här!
en liten dialog...med någon
som inte fattar!
sista meningen etsar sig kvar..
(min dotter heter också Frida och
hon har precis tagit bort sin raka-
tänder-maskin ... efter 1 1/2 år
det blev jättefint!)
applåd*
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa