Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22


När vardagen får ett ljus

 

En soluppgång
med morgonrodnad
mitt i mitt bröst

jag undrade om
du skulle märka
något

om mina ögon strålade
eller sfären mellan oss
blev varm

över ditt ansikte
föll ett annat ljus

du en främling
och mötet
helt professionellt

vi skakade sedan hand

det var en stund
när barriären
blivit något transperent

kanske lyser solen
nästa gång igen

 

 

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 576 gånger
Publicerad 2007-05-05 11:49



Bookmark and Share


  Anders P VIP
en vacker skildring av ett möte i vardagen. Jag tolkar; Chefen, Doktorn, Revisorn eller någon annan man kan få för sig att man har en personlig relation till.
2007-05-05

  Eline.P
Mycket längtan och hopp i dina ord. Människors möten är aldrig förutsägbart. Den ene öppen, den andre stängd....men kanske nästa gång eller någon gång?
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth