Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
29


Kärlekscirklar


Kärleksord
kemiskt
klart luftburna

spinner cirklar

bjuder in till
samvaro

för en ny tid




Fri vers av Rachel Roth
Läst 540 gånger
Publicerad 2007-05-06 18:10



Bookmark and Share


    Bim
hm,fint förälskat luftburet.Hälsn.Bim
2007-05-06

    Maria Malm
Så vackert. Cirklar som spinns och bjuder in till en ny tid i livet.
2007-05-06

    Bodil Sandberg
Ja ord har en förunderlig makt att röra vid de inre strängarna...speciellt de röda och varma orden ...jag läser och njuter DINA ord!
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth