Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26




Gryning vid Nybrokajen

 

Jag älskar sjöfåglarna
var och en så innerligt

denna gryning
vid Nybrokajen

måhända är de alla
mina själs-änder




Fri vers av Rachel Roth
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-05-06 07:55



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vilken varm skön bild du målar här!
Och så klart de är sina själs-änder! :))
2007-05-06

    Bim
själs-änder,-tror jag mer på än något annat,vackert! Hälsn.Bim
2007-05-06

    Bodil Sandberg
Om inte själsfränder så själsänder...kanske...underbart poetat min vän!!!
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth