Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
31


Ekolod


De sanna orden
ligger inmurade

bakom stora
klippblock

spänningar
i kroppen

stum resonans

träder fram i
ljus och värme




Fri vers av Rachel Roth
Läst 557 gånger
Publicerad 2007-05-07 09:28



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
detta får mig att tänka på gamla egypten eller mellanöstern,
historia och hemligheter som ligger nerbäddade inunder.
läser också stora klippblock under havets yta som döljer.
hur ljuset speglas ner i mörkret och man skymtar något.
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth