Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

34




En tigerhjärtas hälsning

Gomtaket täckt av
en tigers hud

följer svalget
luftstrupen
ned till

kapellet

där luften
blir ande
genom
hjärtat

och gesterna
blir likt
fåglars vingar
burna

till en
välkomsthälsning

i modet att
vara sig själv




Fri vers av Rachel Roth
Läst 633 gånger
Publicerad 2007-05-07 19:08



Bookmark and Share


  Eline.P
underbar fängslande poesi!
2007-06-24

  Vind
Lyriskt helande, goda ord.
2007-05-09

    Bim
Åh stort fint.Hälsn.Bim
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth