Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dear friends

 

 

 

det är sekunderna
som vrider ditt liv

 

 

du driver med tiden

 


men sekunderna
driver med dig

 

 

 

 

och endast en sådan

 

 

 

 

 

sekund  (blink)

 

 

 

tar det för att allt
ska förändras

 

 

 

 

 

 

"once more into the breech dear friends"

 

 

 

 

 

men vi

 

 

 

 

 

 

 

 

~överlever~

 

 

sekunderna
i vårt liv

 

 

 

 

 

 

vi överlever, min bror, vi

 

 

 

 

 

 

 

 

 ~överlever~

 

 

 

 




Fri vers av fossie
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-05-04 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie