Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekännelser

Berättar
för mig.

Mig
Du ännu inte känner.

Medan
Du talar.

Talar
händer annat skvallrar.

De
känner det.

Det
Du ännu inte anar.




Fri vers av AektaBlond
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-05-04 22:06



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Mmmmm, fastnade framför den här så något har den.
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond