Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att mogna tar tid.........under tiden smärtar det....


Identitet


Inte tänkte jag
på frånvaron som
sådan

när jag stod
mitt i livet

blickade bakåt
med tårar
skymta i ögonvrån

är det så det ska
kännas när det
mogna tar över

att finna sig
själv är
smärtsamt

det finns dock
en skönhet
mitt i all kaos

något som blomstrar
spirar långsamt

åren som betydde
så mycket
finns inget kvar!

framför mig lämnar
skuggorna sin säkra
plats
för livet som handlar
om så mycket mer

ett NU!
en stund
av befrielse...

att känna trygghet
värna om den
lockar mig till
lust

en glädje att
finnas till.





















Fri vers av Karin Rosberg
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-05-04 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg