Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång i rosa


Jag står kvar i rabatten
rödljuset blinkar igen
Räknar stjärnor i natten
tar en famn och går hem

Innan klockan slått fyra
har jag sprungit i dans
Över gatans betonger
av ditt namn någonstans

Så jag tänkar att nu kan du ringa
slå en nummer på måfå i trans
plocka blommar i glasgröna toner
till en flicka - om hon ändå - fanns

Ser på tvn och tänker på maten
innan askungen tappat sin sko
Drar en nitlott o klottrar på faten
du står stilla och jag står i tro

Så jag tänkar att nu kan du ringa
grön spenat är ett tecken på sans
plocka blommar i glasgröna toner
till en flicka - om hon ändå - fanns

rosa




Fri vers av Allan_i_Dalen
Läst 692 gånger
Publicerad 2007-05-05 10:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Rim och frejd som busen och underbart helt enkelt!!!!
2007-05-10

  Ronny Berk
rim rikt ordlekeri ... stjärnriktat som sångspel i toner...
2007-05-05

    Allan_i_Dalen
jag önskar mig ett eldfängt hår
en morgon som den här
jag önskar mig en natt igår
och du och jag och där

tacksam för pussar
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen