Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt är förbrukat

vad återstår

att börja om





Fri vers av AektaBlond
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-05-05 17:19



Bookmark and Share


    Nattviol
... med två tomma fickor....
cirkeln sluts
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond