Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Räddning

Tänk
Att papper
Med text på

Behandlat trä
Med bläck på

Kan lyfta upp en
Ur det som kunde
Ha varit en deppression




Fri vers av Max T
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-05-05 17:38



Bookmark and Share


  Lithia
Jamen...faktiskt :) Snyggt fångat!
2007-05-05

    Cammo
Jag håller med. Det är konstigt, men sant. bra skrivet
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T