Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

Jag är så saklig
Att det skrämmer mig själv

Jag glömmer alla nöjen
Begraver mig i rutin

Sakligheten har gjort mig
Smått apatisk

Jag blir galen

Jag hoppas det bara
Är temporärt

Men ändå är det inte tillräckligt

Än finns det
Ett aldeles för klart
Minne av dig




Fri vers av Max T
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-05-05 22:13



Bookmark and Share


  Lithia
Ja, och så kan man inte tänka på nåt annat än den personen. Snyft. Snyggt fångat!
2007-05-07

    Cammo
fint skrivet. Du förmedlar verkligen en känsla
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T