Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturens grönska bjuder in hos att få njuta och vara med i ett lyckorus.


Gränslös Kärlek

Solvarma vindar och naturens grönska
bäddar in oss i ett härligt lyckorus
Man känner något inuti som växer
och tar fart och man fylls av glädjebus

Det är som om solens strålar dansar in
i våra hjärtan och ögonen börjar tindra
Man känner hur det tar fart då mungiporna
börjar rycka, det går inte att förhindra

Naturen bjuder dig på stor gränslös kärlek
som välkommet öppnar sin härliga ridå
En årstid i härlig blom och alla bara ler
vårda den ömt vart än du valt att gå

En kärlekssmekning så full av värme
och stor ödmjukhet inför sin uppgift
Tänk på att visa kärlek tillbaka och
lämna den ren och fri och utan gift




Fri vers av nattig
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-05-05 23:28



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Underbart. Gillar mest de två sista raderna:
\"Tänk på att visa kärlek tillbaka och
lämna den ren och fri och utan gift\" - kloka ord.
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

nattig
nattig