Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mothers cabin

seven was when it came for us
I always knew I should
Jacks are bonding in black
flawless crystals
pouring down like hatchlings
from Mr spiders nest
crawling on bleached sofa cloth
turned dark matter
on yellow squares
and slammed the door shut




Fri vers av DaDakK
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-06 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK