Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ett bord

Brevid mig på bordet ligger, koppen på fat,
cigarettpaketet och kaffefläcken, som en, helig pakt.
En triangulär symbol för att hela.
Min skugga i fängelsecellen, mitt, bara mitt.
Koppen och en laptop, droppen och cigaretten.
Verktyg fanstyg odygd.
Verbala styggelser.
Bara koppen, laptopen, fläcken, cigaretten och jag
runt ett bord.




Fri vers av DaDakK
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-05-06 15:22



Bookmark and Share


  Katja-
Speciellt, grymt, och något som fastnar,

Bra skrivet!

K.
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK