Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solevulition

Joniskt laddade igelkottar
viskar en matematiskt korrekt uträkning
förstummade solkatter på ett uttorkat skelett
kubistiska, 3 dimensionella balkar
lyser spegelglasfönster en sista gång över denna sanning.




Fri vers av DaDakK
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-05-06 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK