Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självpepp

Lek!
Lek en charad
ge dig själv en applåd
gör kanske n`liten glad
lär sig att leva n ´annan dag




Bunden vers (Haiku) av DaDakK
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-06 15:44



Bookmark and Share


  tårar av bläck
jag har sagt till till så många
men så få rader kan ha stor betydelse
vet inte annat vad jag kan säga än
*stor applåd*
2008-07-07

    BetweenTheLines
du får en applåd av mig å
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK