Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen gråter

Himlen gråter,

istället för mig

I ett rum fyllt av männsikor tänker jag på dig.

Vem annars än jag skulle vara så dum och tänka på dig en dag som idag?

Hörde du inte vad jag sa?

Himlen gråter!

Jag måste ut, ut och dansa i regnet

Trösta vår himmel...

Stackars himmel som tar min skit

Helvete, himlen hör ju inte ens hit!




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-05-07 19:10



Bookmark and Share


  Merrlina
klockren tjejen *ler*
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely