Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlar och evigheter

Någonstans tappade jag
dig bland alla ord och
det blev himlar och evigheter

Det var mycket som blivit sagt
innan dagar blev till rosa kvällar
medan jag räknade rosenblad som föll

Bland dansande skuggor
och dofter vi lämnat kvar
sträckte händer
nu mot hemligheter
som viskades tyst bland
kullersten

Jag vet inte om vi
fortfarande dansar där
mot det grå
för att lysa upp
en gryning på väg
mot en evighet










Fri vers av mariann
Läst 819 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-08 14:40



Bookmark and Share


    Oprofessionell
du är så bra mariann! Tycker det liknar mig själv lite och det gillas
2007-05-08

  Матрёшa
vad vackert och drömskt!!
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann