Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan är friheten

Öppnade fönstret idag, lutade mig ut.
Jag flög, med fötterna säkert på marken,
men fan som jag flög!

Högt, högt, över moln och träd,
över dig,
nämen se där,
du blev visst obetydlig för en stund.

Kände lycka,
när regnet och mörkert slog mig i ansiktet.

Älskar regnet,
ja regnet är min vän.

Sol och gröna dagar,
nä det behagar
bara dig.

Du din naiva fan,
som ser världen som en vacker plats,
ser världen som en film,
perfekt.

Perfektion finns inte lilla vän...

Stackare, tryck stopp och häng med mig,
natten är stark inatt,
kinderna blöder nu,
halsen knakar.

Tortyr,
befria mig från min dagliga tortyr,
slå hårdare, få mitt huvud att snurra runt

Smärtan,

Ja, smärtan är friheten
för alla oss som inte har förmågan att vara lyckliga i solen.




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-08 16:17



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Åh min gud! Du är så Himla duktig på det här,det borde varit du lil´ siss som gett ut en diktbok INTE jag!
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely