Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlekens påtryckning


Känslors här

Fungerar tidens löfte då fixeringen övergår till misströstan

Kan tillitens fäste hålla mot tvivlets rustning

Ett oroväckande lugn ligger över landskapet av känslor och i den minsta motgång öppnar sig skyarna för störtregnet

Total närvaro avrustar krigsherrarnas här och i förändringens vindar ligger förståelse och glädje




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-05-08 21:22



Bookmark and Share


  ettjag
Mycket bra! applåderar.
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson