Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är trött på ständig input från utsidan


yttre stimulans

Allt yttre ska stimulera mig till den kompletta källan av glädje

I förtvivlande skrik försöker jag finna mötet mellan alla

Det brister inom då känslan av otillräcklighet väller upp som en ödeläggande vulkan av ilsken het magma

Sluta stirra dig blind utom

 

Famla i mörkret och låt ljuset sippra in




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-05-08 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson