Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgskala

grönaste mossa
gräs och den ålderstigna tallen

blåaste himmel och alla nyanser av hav

röd som glöden i mitt hjärta inför ljuset i livet

rosa som skymningshimlen och kärleksfulla kinder

vitaste snö som kyler och fyller moln av slöjor då värmen är hög

gult som dagliljorna under sommaren och solens stimulerande styrka

 

Alla nyanser som vi ser på våra sätt

Alla nyanser som ord aldrig kan beskriva

Alla dessa toner som jag vill hylla för att

alla dessa gör mitt liv sprudlande färgrikt

 




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-05-08 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson