Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i dag mår jag lite bättre


Solens stråle och Ångerstens mörker

I går träffade en solstråle 

mitt

pansarskal

där ångerstens mörker bor 

 

den värmde en spricka

i

pansarna sköld

lät ljuset träffa ångerstens mörker

 

ångerstens  kände solens kraft   

möta 

dess frusna själ 

 

 

solstrålen  

sådde då hoppets frö 

lät det gro

 i 

mitt pansarskal

där ångerstens mörler bor




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-05-09 09:32



Bookmark and Share


  Sunlight
Så glädjande att höra vännen!
Underbara rader... orden går direkt till hjärtat! Och värmer där...
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström