Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingress.


Zlutt.

Jag har slutat.

Tron har försvunnit,

denna lilla kärlekslek


lek?

Så fan heller

Helt jävla blodigt allvar


För ja
det gör ont

smärtan stegras så man undrar ju




















Jag har slutat
undra
tro
veta
besserwissra















Jag vet ingenting längre
and yeah
baby,
that sucks.




Fri vers av Sushi
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-09 13:57



Bookmark and Share


  jaghetersara
hej jag tolkar den på mitt vis
jag är en besserwisser ibland
that sucks


den här o-sucks
2007-08-02

  Paraply
äh. förlåt. men jag vet inte heller vad som gör det. men det görs. det är bra alltså. varje gång jag bläddrade ner trodde jag den var slut. den var kool. hjälplös och fräsig. den var lagom. eller näj den var mer än det brukar vara. alltså ovanligt snygg poesi.
2007-05-12

  fannen
I loveit.
Jag vet inte riktigt varför. men jag bara gör det.
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Sushi