Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor av ett liv

tårarnas spegelbild
återger alla de stunder
av misslyckanden

sargade löften
skaver känslolöst
mot helheten
som fortfarande lever kvar 

letar bland spillrorna
efter hållbara tillfällen
att klamra mig fast vid

men det enda jag ser
är sprickorna

 

 




Fri vers av aPorcupine
Läst 487 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-09 19:17



Bookmark and Share


    Noyle
Den här var jättebra!! Slutet var, hm.. jag vet inte, inte som ett riktigt slut, utan mer so mnågot du skulle kunna fortsätta på. :)
2007-06-15

    _hanna_
Åhh, alltså verkligen hur bra som helst! Känner igen mig så mycket!
2007-05-13

  devilsangel
Stark och mycket bra text! Känner igen mig...så du berör på djupet...
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine