Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle ha lagt min for mot din

Hur var det nu
när du sa att du älskade mig?

Var det jag eller du som log
skulle jag röra dig för att du skulle förstå
att jag inte ville stanna
att jag ville fortsätta med dig?

Kanske du skulle förstå att jag inte är den fege jäveln du ser mig som
som inte vågar
hålla handen
det är bara det att du gör mig nervös
bara med ett ögonkast
du gör mig skakig

Jag vill på något sätt att du ändå ser mig,
kanske inser att jag inte läkt helt
kanske inser att jag vill längre än dit vi kom

Jag kanske skulle ha lett
kanske skulle ha lagt min fot mot din under matbordet
i dina föräldras kök
kanske du skulle förstått då

Kanske jag är den fege jäveln
du ser mig som?




Övriga genrer av Jinzan
Läst 663 gånger
Publicerad 2007-05-09 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan