Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten hyllning till rädda barnens ungdomsförbunds nya profilfråga "barn och ungas ohälsa samt dom långa BUP-köerna",

En lite sorg för astt jag var så nära så nära dig
en liten sorg för att jag var så nära att skära mig idag...



Jag klarar inte Jag klarar inte Jag klarar inte mer; av dig.

NEEEJ!
Jag skriker men ingen hör
Se mig
jag gråter
hör mig snälla rör mig

Jag klarar det inte

Det rasar i mig
bokstäver finns inte längre
och orden fastnar
Jag villö skrika
men jag vågar inte
jag vill inte sitta här och le jag vill inte le
jag vill inte låta gråten kväva mina ord

du kan inte se tårarna som rinner
för dom torkar jag bort
du kan inte se såret blöda
för det såret har ingen början
inget slut
Det bara finns där
och jag kan inte
jag klarar inte av det
jag kan bara inte hålla om det själv
snälla, snälla

Snälla
stådär
stå där bara för mig så jag kan le
jag kan inte förstå att det är slut
med allt
jag vill inte förstå en ny början
Den kommer aldrig ske

sväljer för mycket saliv om dagen
drömmer för mycket drömmar om natten
dom får mig att darra
dom får mig att frysa
och gråta ochhacka ord uppåt
jag klarar det inte


Du
Lämna mig inte
lämna mig itne här i allt
det var så nära
så nära så nära ...

 

 

 

 

 

 

 

 

Döden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag vill skrika
men orden fastnar
jag vill skrika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men jag kan inte lämna mig själv i orden




Fri vers av Jinzan
Läst 710 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-23 20:57



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
Åh, hur orden träffade rakt in i hjärtat!
Usch, fan, vad jag känner igen mig!
Riktigt vacker dikt, för ångest kan man väl också kalla vackert?
Jag gillar! *applåder*
2007-05-24

  Vitsippa
åh..bra skrivet.
\"hör mig snälla rör mig\"
gillade den meningen mycket
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan