Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bön om kärlek

Vill krama dig
stryka ett finger mot din kind
Vill att mina ögon möter dina
låta dem göra mig blind

Vill kyssa din nacke och hals
viska ord i ditt öra
Ord som aldrig tidigare har sagts
bara ämnade för dig att höra

Varje dag, varje natt
jag om det skall be
Men gråter sorgetårar
vet det aldrig kommer ske




Fri vers av hawkeye
Läst 2844 gånger
Publicerad 2006-06-04 17:46



Bookmark and Share


  Emfre
Vackra kärleksord! Låter kanske lite väl hopplöst med sista raden att det aldrig kommer att ske. Men trots det en mycket vacker bön.
2006-06-05

  Emfre
Vackra kärleksord! Låter kanske lite väl hopplöst med sista raden att det aldrig kommer att ske. Men trots det en mycket vacker bön.
2006-06-05

    Xena
Fin dikt, håller med Camash - någon därute går miste om nåt!
2006-06-04

  Jinzan
Jätte fin.. bra uppdelat och bra handling!
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye