Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du var här var det något som aldrig lämnade, något som fyllde, Jag vill att du ska se; Jag älska

Vill du le lite till?

För i mig finns nu bara tystnad och tomhet
dunkelt ljus når ingenstans
Sedan du la din blick åt ett annat håll

Fryser du kan jag hålla om dig
För i din närhet är jag en person

Jag har inget här att hämta
inget att ge
Och du tar inte emot mitt hjärta
som jag inte heller kan ta tillbaka

är du ensam kan du komma hit
och lysa upp lite mer
för i mig är som om det sitter en pinne rakt igenom mig

jag kan inte väja för vinden;
men heller inte välkomna


jo, jag menar att
varje liten sekund du ger någon annan blicken
gråter jag osynligt
jag vill  bara vara med dig
Här i evighet
jag vill bara vara med dig

om du är ensam
kan jag komma över
För att bara få känna din doft

Och jag kan vara med dig
jag kan se dig om du vill



Jag vill ju bara att du ser mig




^^~~~*~~~^^


Jag hatar mig själv
Jag HATAR mig själv


























För att jag inte kan få dig att älska mig




Fri vers av Jinzan
Läst 686 gånger
Publicerad 2007-04-06 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan