Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

56




Ur mörkret kommen


Från förintelsens planet
ett frö sått i mörkret

bland skuggor
fasansfulla nätter
iskyla och hunger

genom förvirring,
och övergivenhet
över de brända fälten

Det enda som fanns att göra
var att söka en sanning
som ger mening

låta denna genomgjuta  mitt väsen,
att i kärlesfullhet må verka

Förlåt mig att det dröjer så
mina brister är outgrundliga
slöjorna svåra att avtäcka

Bidar tiden för ett nästa steg




Fri vers av Rachel Roth
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-05-15 09:04



Bookmark and Share


  Markattan
Du målar upp starka bilder med dessa dina gripande och välformulerade rader.
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth