Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

55




Fågeln och skuggan




Hjärtats pulsationer
var utanför henne
denna morgon

en sorg i varje slag
sorg-sorg, sorg-sorg

pulsationerna var
också djupt inom henne
sorg-sorg, sorg-sorg

hon satte sig på den vita fågeln
flög iväg över sjö och strand

kvar denna gång blev skuggan
som nu fått eget liv




Fri vers av Rachel Roth
Läst 609 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-14 14:03



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Magisk dikt, som en barnsaga. Ledsam men samtidigt med hopp, beroende på hur man läser och tolkar. Jag gillar verkligen ditt ömsinta språk och särskilt sorg-sorg - stark, talande, levande bild!
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth