Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Por que Jorge!

Varför jorge?

Har du lämnat ditt minne
och i ensamhet
fångat livet i en trasig vas.

Det är en ful och tråkig dag.




Fri vers av DaDakK
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-09 23:03



Bookmark and Share


  DaDakK
Jag skrev om den på svenska då min översättning inte riktigt fångade orden
2015-04-08

  tårar av bläck
Den var fin skriven.
spanska hm.
ska testa mina kunskaper nu..


Varför jorge?
akter din souvenir.
och i en ensamhet
är du levnad,
en kanna mat
en dag ful och långtråkig.

hmm, nog förstörde jag din fina dikt med min kassa översättning xD men lite rätt var det nog :)
men jag gillade den för det är vågat att ksriva på ett annat språk
och det är väldigt kul att läsa !!

*applåd*
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK