Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker på nära håll






Om ni ska se på mig


Gör det på nära håll










Annars kan ni lika gärna låta bli.













Övriga genrer av Joanskij
Läst 499 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-10 02:22



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Kortfattad, men bra.
Ingvar
2007-08-01

    Bodil Sandberg
Det tycker jag var kloka ord...på avstånd kan man inte få nån vidare kontakt...vet man!!!!!
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Joanskij
Joanskij