Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gång ändrade jag mig, istället för att köpa på mig femtio glassar, eller ens hundra, gick jag blott och inhandlade en 88


DB3 222 Väl avvägd valuta







Jag tänkte ge
kyssar tvenne
utan att för dens skull
behöva väcka henne

jag sänder henne
i tanken
valuta ur
kyssarbanken




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-05-10 15:08



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Ha..ha...ha...
88 på dig också!
Men 222 är väl änna\' å ta i?
Tur att jag inte annullerat mitt konto då...
I love ice-cream och den här lilla sötsaken!
Kramiz
2007-05-11

  Gunwale VIP
ååh, ja! Den vägen transfereras månget ömhetsbevis ...eller obevis...
2007-05-10

  Antropofagen
I tanken kan man vara miljonär.
I synnerhet på kyssar till en kär
Fem daler i valfri valuta får du här.
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP